Porodična stambena zgrada u Kovinu


VrstaStambeni objekat Broj prodaje2
AdresaSunčana 2 OpštinaKovin
Cena EUR*Kontaktirati poverioca/prodavca Jemstvo/
Pravni osnov /
Datum javne prodajeKontaktirati poverioca/prodavca Poverilac / ProdavacSBERBANK Srbija
Kontakt telefon

Kontakt centar - 19909

Molimo Vas da pri kontaktiranju napomenete da ste oglas videli na portalu Doboš

Dodatni opis

Porodična stambena zgrada, površine 69 m², koja se nalazi u ulici Sunčana br. 2 u Kovinu, na k.p.br.3284/49, br. zgrade 1, broj etaža PR1, a sve upisano u B list - 1. Deo lista nepokretnosti br. 5738 KO Kovin, čija procenjena vrednost iznosi 1.648.000,00 RSD, s tim da cena na javnom nadmetanju čini 50% od procenjene vrednosti, odnosno 824.000,00 RSD.

Predmetni objekat nalazi se u ul. Sunčana br. 2 u Kovinu. Prilaz do kuće je obezbeđen asfaltnim putem. Saobraćajna povezanost sa ostalim delovima grada je odlična. Naselje je infrastrukturno kompletno rešeno i namena predmetne lokacije je stambena. U blizini se nalaze objekti rezidencijalnog tipa, pošta, osnovna škola, dom zdravlja, marketi itd. Objekat je udaljen od centra grada oko 500 m.

Porodična stambena zgrada prema navodima prethodnih procena sastoji se od hodnika, predsoblja, tri sobe, kuhinje i kupatila. Spratnost porodične stambene zgrade u stvarnosti je Pr+Pk dok je upisana spratnost Pr.

Datum aukcije: 11.07.2018. godine u 14:00 časova, u kancelariji javnog izvršitelja Aleksandra Trebovca, ul. Srpskog Sovjeta br. 8/1/6, Smederevo.

Javni izvršitelj će zainteresovanim licima omogućiti razgledanje nepokretnosti uz obaveznu prethodnu najavu javnom izvršitelju putem telefona: 065/6006985, 026/615032.

Instrukcije za plaćanje:
Pravo učešća imaju lica koja su položila jemstvo u visini od 1/10 utvrđene tržišne vrednosti predmetne nepokretnosti za koju licitiraju, i dostave dokaz izvršitelju o uplati, najkasnije do pre početka javnog nadmetanja. Navedeni iznos se uplaćuje na račun javnog izvršitelja Aleksandra Trebovca br. 160-413170-32 sa napomenom “jemstvo za učestvovanje na javnom nadmetanju u predmetu I.I. 81/2018”.

Ponudilac kome je dodeljena nepokretnost (kupac) je dužan da uplati ponuđeni iznos u dinarskoj vrednosti, u roku od 15 dana od dodeljivanja na javnoj prodaji, a na račun javnog izvršitelja. Ukoliko polaganje cene izostane, izvršitelj će proglasiti dodeljivanje tom ponuđaču bez pravnog dejstva i pozvati sledećeg po redu ponuđača da uplati ponuđeni iznos.

Ako više lica bude učestvovalo u javnom nadmetanju, ponudiocima čija ponuda nije prihvaćena vratiće se jemstvo, odmah po zaključenju javnog nadmetanja, s tim da će se jemstvo drugog i trećeg ponuđača zadržati do uplate ukupnog iznosa cene od lica sa boljom ponudom od njihove.

ID: A 159 - 11