Poslovni objekat u Zaječaru


VrstaPoslovni objekat Broj prodaje/
AdresaTrg oslobođenja bb OpštinaZaječar
Cena EUR*Kontaktirati poverioca/prodavca Jemstvo/
Pravni osnov

U vlasništvu AIK BANKE AD Beograd.

Datum javne prodajeKontaktirati poverioca/prodavca Poverilac / ProdavacAIK banka AD Beograd
Kontakt telefon

Call centar banke 0800-10-10-15

Molimo Vas da pri kontaktiranju napomenete da ste oglas videli na portalu Doboš

Dodatni opis

Predmet prodaje : Poslovni prostori br. 1 (podrum površine 62m2), br. 2 (prizemlje površine 227m2),br.3 (I sprat površine 127m2), br. 4 (potkrovlje površine 276m2) i br. 5 (potkrovlje-galerija površine 51m2), koji se nalaze u okviru poslovne zgrade br.1 na KP 9472/1 spratnosti Po+Pr+1+Pk.

Predmetna nepokretnost se nalazi na Trgu oslobođenja, u užem centru Zaječara. U okruženju je zastupljena individualna i kolektivna stambena izgradnja kao i izgradnja poslovnih objekata i državnih institucija. Ispred objekta u kome su predmetni poslovni prostori, nalazi se glavni gradski trg – Trg oslobođenja. U neposrednoj blizini nalaze se MUP Zaječar, Osnovni Sud, hotel Srbija, crkva, Opština, OŠ Desanka Maksimović i dr. Lokacija poseduje kompletnu infrastrukturu. Poslovna zgrada u kojoj se nalazi predmetna nepokretnost je vidljiva iz svih pravaca Trga oslobođenja. Pristup objektu je omogucen direktno sa trotoara ulice.

Poslovni prostori se nalaze na četiri etaže poslovne zgrade: podrumu, prizemlju, prvom spratu i potkrovlju. Objekat br. 1 ima trostranu orijentaciju, dok četvrtu fasadu deli sa susednim objektom. Zauzima dobru poziciju na Trgu oslobođenja i predstavlja jednu od prepoznatljivih zgrada starije gradnje. Poslovni prostori zauzimaju ukupnu korisnu površinu od 745 m2. Predmetni PP se sastoji od maloprodajnog prostora kome se pristupa spolja i predstavlja otvorenu prostoriju, kao i kancelarija, tehničkih prostorija, kuhinje i toaleta na svim etažama. Bitno je napomenuti da, iako trenutno svi poslovni prostori čine jednu celinu povezanu „toplom vezom“, sve etaže objekta se mogu koristiti i odvojeno, jer imaju individualne spoljašnje ulaze.

Cena nepokretnosti predmet je dogovora.

U prihvatu ponude Banka će prvenstveno ceniti VISINU PONUĐENE CENE.

Ponude dostavljati na mail: nekretnine@aikbanka.rs ili na adresu „AIK BANKA“ AD BEOGRAD, Bul. Mihajla Pupina 115đ, 11 070 Beograd, sa napomenom „za Sektor logistike,nabavke i upravljanja imovinom“.