Stanovi u Reževićima sa garažama – Crna Gora


VrstaStambeni objekat Broj prodaje/
AdresaReževići bb OpštinaBudva
Cena EUR*Kontaktirati poverioca/prodavca Jemstvo/
Pravni osnov /
Datum javne prodajeKontaktirati poverioca/prodavca Poverilac / ProdavacIzvršni poverioci
Kontakt telefon

066/809-00-93

Molimo Vas da pri kontaktiranju napomenete da ste oglas videli na portalu Doboš

Dodatni opis

Na prodaju stembene jedinice i garažna mesta u Reževićima, u kompleksu koji ima I opciju kupovine garaže. Apartmani su locirani jugoistočno od Budve, na udaljenosti 13km od centra Budve i 4km od centra Petrovca. Nekretnine se nalaze iznad magistralnog puta Budva-Bar I udaljene su od puta 40m. U blizini objekata se nalaze neke od najlepših crnogorskih plaža: Peraziča Do, Drobni Pijesak, Lučice i dr.

Predmet prodaje su 24 apartmana smještenih u sklopu 6 stambenih vila, unutar turističkog kompleksa „Sunny Villas“, smeštenog na katastarskoj parceli 2504/2, katastarska opština Reževići I, Budva.

Sve vile su organizovane tako da su u potpunosti stambene sa po četiri stambene jedinice. Stambene jedinice su organizovane tako da su prostor donje I gornje etaže spojeni u jednu funkcionalnu celinu.

Površina apartmana se kreće u rasponu od 40 m2 do 67 m2. Ceo kompleks je izgrađen od kvalitetnih materijala. Interne staze i putevi su prekriveni kamenim pločama. S obzirom da ceo kompleks ima kamene elemente konstrukcije zidova i podzida, mediteransko rastinje kao i kultivisane površine, područje ima tipičan 'mediteranski' izgled.

Vile su od armirano-betonske konstrukcije, s kosim armirano-betonskim krovom, pokrivenim crijepom. Fasada zgrada obložena je fasadnim kamenim pločama.

Cena: 1.770,00 EUR/m2.

Google maps: https://goo.gl/maps/KGRa1iLBVdS3okZh9

SVI STANOVI U OKVIRU JEDNOG OBJEKTA IMAJU MOGUĆNOST SPAJANJA PO HORIZONTALI ILI VERTIKALI (DUPLEX STANOVI)

Za dodatne informacije pozovite broj: 066/80-90-093 - Vojin Novović.

Nema komentara