Poslovni prostor u Beogradu


VrstaPoslovni objekat Broj prodaje/
AdresaOsmana Đikića 30 OpštinaBeograd-Palilula
Cena EUR*Pogodba Jemstvo/
Pravni osnov /
Datum javne prodajeKontaktirati poverioca/prodavca Poverilac / ProdavacSBERBANK Srbija
Kontakt telefon

19909 - Kontakt centar

Molimo Vas da pri kontaktiranju napomenete da ste oglas videli na portalu doboš

Dodatni opis

Prodaja neposrednom pogodbom sledeće nepokretnosti:

1. Poslovni prostor za koji nije utvrđena delatnost – u stvarnosti kancelarijski prostor, koji se nalazi u prizemlju zgrade broj 5, postojeće na k.p.br. 647/1, u ulici Osmana Đikića br. 30, Beograd, broj posebnog dela P/1, površine 99 m², broj lista nepokretnosti 2044 KO Palilula.

Lokacija i okruženje:

Predmetna nepokretnost se nalazi u Beogradu u ulici Osmana Djikića br. 30, na teritoriji Opštine Palilula. Ulica Osmana Đikića je manja ulica, koja se nalazi na potesu između ulica Mitropolita Petra, Ĉarlija Ĉaplina i Bulevara despota Stefana. Preko ovih ulica predmetna lokacija je povezana sa svim ostalim delovima grada i značajnim lokacijama u Beogradu. Neposredno okruženje predmetne lokacije se sastoji od većeg broja stambeno – poslovnih objekata različite spratnosti. Od značajnijih objekta u neposrednom okruženju se nalaze: Srednja tehnička škola PTT škola, Osnovna škola, Sportski centar “Pionir”, Dom zdravlja itd. Prilaz objektu je regulisan direktno sa ulice Osmana Djikića a parking je obezbeđen postojanjem javne parking površine u okolnim ulicama.

Stambeno poslovna zgrada (br.zgr. 5), u okviru koje se nalazi poslovni prostor je spratnosti Po+2Pr+3+Pk. Poslovni prostor se nalazi na etažama u prizemlju i mezaninu. Sastoji se od: ulaznog dela u prizemlju, stepeništa, predprostora, kancelarijskog dela, male kancelarije i mokrog čvora.

• Procenjena vrednost nepokretnosti utvrđena je zaključkom Javnog izvršitelja o utvrđenju vrednosti nepokretnosti od 16.03.2018. godine, u iznosu od 23.493.000,00 RSD.

ID: C 19