Poslovni prostor u Beogradu


VrstaPoslovni objekat Broj prodaje/
AdresaBulevar kralja Aleksandra 84 OpštinaBeograd-Vračar
Cena EUR*Kontaktirati poverioca/prodavca Jemstvo/
Pravni osnov

U vlasništvu AIK BANK AD NIŠ

Datum javne prodajeKontaktirati poverioca/prodavca Poverilac / ProdavacAIK banka AD Beograd
Kontakt telefon

011/785-99-99

Molimo Vas da pri kontaktiranju napomenete da ste oglas videli na portalu doboš

Dodatni opis

Poslovni prostor na osmom spratu poslovne zgrade spratnosti PO+PR+M+11, nekadašnjeg Ivo Lola Ribar sistema, u ulici Bulevar kralja Aleksandra br. 84, Opština Vračar, Grad Beograd.

Poslovna zgrada Ivo Lola Ribar nalazi se u jednoj od najprometnijih beogradskih ulica, odlično je povezana sa svim delovima grada i u neposrednoj blizini se nalaze stanice javnog prevoza gde su stajališta autobuskih i tramvajskih linija koje saobraćaju u gotovo svim pravcima. U ovom delu grada je na snazi zonski režim parkiranja, pa je ulično parkiranje vremenski ograničeno, a i evidentan je nedostatak parking mesta. Javna garaža JP Parking servis “Vukov spomenik” je na 150m udaljenosti. Poslovni prostor koji je predmet procene nalazi se na osmom spratu poslovne zgrade Ivo Lola Ribar. Moguće mu je pristupiti liftom kao i stepeništem. Sastoji se od 15 kancelarija, 2 toaleta, stepenišnog prostora, ulaznog hola, hodnika iz koga je moguće pristupiti svim prostorijama i čajne kuhinje ukupne površine 489.79 m2. Objekat po svojoj strukturi ne može biti deljiv pa se može komercijalno izdati samo kao celina. Poslovni prostor je u dobrom upotrebnom stanju. Prostor je prikljucen na centralno gradsko grejanje, ima instalirane klima uredjaje, na podovima je ugradjen laminat (u ulaznom holu, hodnicima), u kancelarijama parket i laminat, a u kupatilu keramičke plocice. Osvetljenje je neonsko a prostor ima mrežne instalacije za telefon i internet.

Cena nepokretnosti predmet je dogovora. U prihvatu ponude Banka će prvenstveno ceniti VISINU PONUĐENE CENE.

Ponude dostavljati na mail : nekretnine@aikbanka.rs ili na adresu AIK BANKA AD BEOGRAD, Bul. Mihajla Pupina 115đ, 11 070 Beograd, sa napomenom „za Sektor logistike,nabavke i upravljanja imovinom -dobos“.