Poslovni prostor - lokal u Nišu


VrstaPoslovni objekat Broj prodaje/
AdresaBulevar Nemanjića 85 OpštinaNiš
Cena EUR*Kontaktirati poverioca/prodavca Jemstvo/
Pravni osnov

U vlasništvu AIK BANK AD NIŠ

Datum javne prodajeKontaktirati poverioca/prodavca Poverilac / ProdavacAIK banka AD Beograd
Kontakt telefon

011/785-99-99

Molimo Vas da pri kontaktiranju napomenete da ste oglas videli na portalu doboš

Dodatni opis

Lokal 59 ulaz 85/A površine 72,45m2 u TC Zona 2, objekat 1 na KP 806/11 upisan u LN 2366 KO Niš- Ćele kula

Lokal br. 59 se nalazi u ulazu 85/A na drugom spratu u TC Zona 2, objekat 1 na KP 806/11 upisan u LN 2366 KO Niš Ćele ku Lokacija TC Zona II je u centru Grada Niša, Bulevaru Nemanjića br. 85. Od centra grada, Trga kralja Aleksandra je udaljena oko 2.5km. U blizini su stajališta linija gradskog prevoza 6. i 13. Ispred tržnog centra je parking koji je uglavnom pun tokom dana, a zbog koncentracije stanovništva koje živi u okruženju, lako je pristupačan i za pešake. TC Zona 2 je u okruženju stambenih objekata visoke spratnosti, u delu Niša Krivi vir. Duž Bulevara Nemanjića se takođe nalaze i banke, restorani, prodavnice, park Svetog Save, pijace Boško Buhe i dr. U TC Zona II su aktivni lokali na svim etažama(prizemlje, prvi i drugi sprat), koji predstavljaju lokale maloprodaje odeće i obuće, zanatske radnje, uslužne delatnosti, poslovni prostor i dr. Predmetni lokal je na drugom spratu i pristupa iz hola tržnog centra.

U listu nepokretnosti kao vlasnik predmetnog lokala upisana je AIK Banka na poslovnom prostoru 59 ulaz 85/A, korisne površine 61m2, kao deo zgrade 1 na KP 806/11. Stvarna površina lokala po nalazu sudskog veštaka je lokal površine 72.45m2. Lokal se sastoji od ulaznog prostora orjentacione površine 11m2, prostora na spratu površine oko 63m2. Prostor na spratu je pod kosinom. Poslovni prostor nema sopstveni sanitarni čvor. Prostor ima priključke na gradsku mrežu: vodovod i kanalizaciju, centralno grejanje, elektro energetske instalacije, telefon i protivpožarnu signalizaciju. Poslovni prostor se trenutno ne koristi.

Cena nepokretnosti predmet je dogovora.

U prihvatu ponude Banka će prvenstveno ceniti VISINU PONUĐENE CENE.

Ponude dostavljati na mail : nekretnine@aikbanka.rs ili na adresu AIK BANKA AD NIŠ, Bul. Mihajla Pupina 115đ, 11 070 Beograd, sa napomenom „za Službu upravljanja preuzetom imovinom -dobos“.