Poslovni prostor - lokal u Nišu


VrstaPoslovni objekat Broj prodaje/
AdresaBulevar Nemanjića 25 OpštinaNiš
Cena EUR*Kontaktirati poverioca/prodavca Jemstvo/
Pravni osnov

U vlasništvu AIK BANK AD NIŠ

Datum javne prodajeKontaktirati poverioca/prodavca Poverilac / ProdavacAIK banka AD Beograd
Kontakt telefon

011/785-99-99

Molimo Vas da pri kontaktiranju napomenete da ste oglas videli na portalu doboš

Dodatni opis

Lokal K20 površine 44m2 u TC Zona 3, objekat 1 na KP 984/1 upisan u LN 2439 KO Niš- Ćele kula

Lokal K20 se nalazi na drugom spratu u TC Zona 3 na KP 984/1 upisan u LN 2439 KO Niš Ćele kula u ulici Bulevar Nemanjića 25 u Nišu. Od centra grada, Trga kralja Aleksandra TC Zona III je udaljena oko 2km. Ispred tržnog centra je veliki parking koji je uglavnom pun tokom dana, a obzirom na centralnu lokaciju i koncentraciju stanovništva koje živi u okruženju, lako je pristupačan i za pešake. TC Zona 3 je u okruženju stambenih objekata visoke spratnosti, u delu Niša Krive livade. U neposrednom okruženju se takođe nalaze i banke, restorani, prodavnice, park Svetog Save, pijace Boško Buhe i dr.  Predmetni lokal je na prvom nivou potkrovlja TC Zona III i njemu se pristupa sa stepeništa tržnog centra.

Na KP 984/1 upisana su dva objekta, objekat 1 površine pod objektom 2.722m2 i objekat 2 površine pod objektom 32m2. Objekat 1 je spratnosti Po+Pr+1+2Pk, vodi se kao zgrada poslovnih usluga i objekat ima Odobrenje za upotrebu. U V listu 2. deo u objektu 1. evidentiran je lokal K 20 u potkrovlju prva etaža u vlasništvu AIK Banke AD Niš u mešovitoj svojini 1/1:  poslovni prostor – dve prostorije poslovnih usluga – lokal u potkrovlju površine 44m2

Lokal se sastoji od kancelarijskog prostora, ostave, toaleta i čajne kuhinje, i pristupa mu se direktno sa stepenica tržnog centra. Zidovi lokala su malterisani i bojeni poludisperzivnom bojom. Ulazna vrata su od aluminjumskih profila. Unutrašnja vrata su drvena. Plafoni su spušteni, sa neonskim osvetljenjem. Visina u lokalu je 3 m. Pod je pokriven laminatom, u ostavi je itison, a u kuhinji i toaletu pod i zidovi su obloženi keramičkim pločicama. Lokal je u doborm opštem stanju. Prostor ima priključke na gradsku mrežu: vodovod i kanalizaciju, centralno grejanje, elektro energetske instalacije, telefon, pojedinačne jedinice klima urđeaja, protivpožarnu signalizaciju i video nadzor.

Cena nepokretnosti predmet je dogovora.

U prihvatu ponude Banka će prvenstveno ceniti VISINU PONUĐENE CENE.

Ponude dostavljati na mail : nekretnine@aikbanka.rs ili na adresu AIK BANKA AD NIŠ, Bul. Mihajla Pupina 115đ, 11 070 Beograd, sa napomenom „za Službu upravljanja preuzetom imovinom -dobos“.